På denne side er du meget velkommen til at dele din oplevelse med andre, så de kan få en indsigt i netop din tur.

Hot Air forbeholder sig dog retten til at redigere i/slette et indlæg, såfremt indholdet ikke måtte have noget med Hot Air at gøre eller have anstødeligt indhold.

Skriv indlæg i gæstebogen her
 


Katrine: Skøn tur over Sjælland

Tusind tak for en magisk oplevelse.
Ballonturen i sig selv var fantastisk - en oplevelse jeg aldrig vil glemme. Hele oplevelsen blev kun bedre af, at det var jer, der fløj ballonen.
Man følte sig tryg og i professionelle og kompetente hænder. Derudover var I sjove og meget opmærksomme på, hvordan man havde det.
Jeg sender mine varmeste anbefalinger.
Med venlig hilsen Katrine Broager Nielsen


onsdag, 4. maj 2022
Anja Sørensen : Tak.

Literally, I'm blown away (?) af jeres høje service, smittende humør og dårlige vittigheder. 

Dertil kommer troværdig skipper, med korte og præcise instrukser. Tak Niels, ikke mindst for hurtigt at observere min skræk da vi steg op. Du fik hurtigt talt min krop til ro så jeg kunne nyde en uforglemmelig oplevelse. Tak ?

Mvh Markgrevinde af Lille Ebberup.


mandag, 18. april 2022
Bente: Virkelig god tur

Hot Air er præcis hvad vi havde håbet på - det var en fantastisk opstigning, flyvetur og fin væltelanding?? dejligt at nyde lokalområdet ovenfra og ikke mindst vores smukke natur? du er simpelthen bare en super luftballon-skipper, vi håber alle 4 på "alle gode gange 3"? Held og lykke med familieforøgelse? og flyvninger?k.h. Markgrevinden af Kimmerslev Sø?


tirsdag, 22. juni 2021
Jeanette Jacobsen: Uforglemmelig oplevelse

Den vildeste oplevelse og den mest uforglemmelige måde at se Danmark på for oven.

Vi kunne ikke være i mere trygge hænder end hos Henrik, Niels og deres team.

Vi blev indraget i alt og man følte man var en del af deres fantastiske teams. Tøv ikke med at svæve ind over landet i deres skønne selvskab, det er et minde og for livet, og ikke mindst champagne ceremonien til sidst var både hyggeligt og humoristisk.

Mvh Markgrevinde og Markgreve af Mølleskov 


torsdag, 20. maj 2021
Kim sørensen: Ballontur

Kan " varmt " anbefales ? , jeg havde inviteret mine 2 sønner ombord , under professionel styring af luftkaptajn Niels , og med kompetent ledsagelse af jacob på jorden , fantastisk tur over Tølløse/Lejre mm og fantastiske rare personer Niels og Jacob , er allerede i gang med at planlægge en nattur , det er ikke sidste gang vi flyver med Hotair :)

Tak for turen.

Mvh kim og sønnerne 


torsdag, 20. maj 2021